Fără categorie

Pomi fructiferi

Pomi fructiferi – există multe de spus atât pentru soiurile tradiționale vechi, cât și pentru cele mai bune dintre noile soiuri care sunt introduse în fiecare an. Cu cele dintâi aveți minunate arome variate și simțul apreciat al istoriei care vine cu soiuri care pot avea două sau trei sute de ani sau mai mult.

Noile soiuri au adesea o rezistență sau fiabilitate suplimentară la boli și pot produce randamente cu adevărat impresionante, cu puține cunoștințe sau întreținere. Fără îndoială că veți avea propriile interese și gama noastră este sigură că va satisface nevoile dvs. indiferent de preferințe.

Pe tot site-ul nostru veți găsi o mulțime de informații și îndrumări pe care am încercat să le afișăm cât mai convenabil și practic posibil. Dorinta de a crește pomi fructiferi este destul de mare, așa că am încercat să facem procesul de selectare a copacilor cât mai ușor posibil. Dar amintiți-vă că suntem mereu dornici să împărtășim înțelepciunea și cunoștințele, așa că, dacă aveți nevoie, vă recomandăm să ne trimiteți un e-mail sau să ne sunați.

Pe lângă pomii de vânzare și pomi fructiferi de vânzare, desigur veți găsi o gamă întreagă de pomi fructiferi: Mar, Par, Prun, Cires, Visin, Cais, Piersic și cam tot ce ai putea dori!

Așadar, împărtășiți inspirația – răsfoiți-vă delicios – și începeți-vă acum planul cu ceea ce ați dori să plantați și începeți să visați la prima dvs. recoltă tentantă de fructe și fructe de pădure suculente – visul dvs. este la doar câteva clicuri de mouse!

Pomi fructiferi


Aici la Pepiniera Pomicola avem standarde foarte riguroase pentru sănătatea, providența și uniformitatea tuturor plantelor și copacilor noștri fructiferi.

Pepiniera noastră cu stocul pe care îl cultivăm sunt inspectate și pașaportate pentru sănătate în mod regulat de experții au, de asemenea, la dispoziție propriile noastre controale stricte și programe de inspecție pentru a ne asigura că pomii noștri fructiferi sunt de calitate.

Ne propagăm întotdeauna din stoc certificat acolo unde există și avem cele mai înalte standarde în ceea ce privește providența și clasificarea.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *